Nieuwsbrief December 2010


Beste klanten, relaties en bekende

Graag jullie aandacht voor deze eerste nieuwsbrief.

Zoals vele van jullie weten is het afgelopen jaar geen succesvol jaar geweest voor mij. Het koetsongeluk wat grote gevolgen heeft gehad en nog steeds heeft zorgt voor een moeizaam jaar. Het verloop van het herstel gaat langzaam maar gaat de goede kant op. Voor het aankomende jaar heeft dit dan ook gevolgen voor mijn bedrijfsvoering. Helaas zal ik voorlopig nog geen paarden kunnen beleren. Ik mag blij zijn dat de pony waar mee dit gebeurd is niets ernstigs heeft overgehouden en dat we met de trainingen weer bijna op het oude niveau zitten.


De onderwerpen van deze nieuwsbrief:

 • Vrijwilligers gezocht
 • Lessen
 • Sponsors gezocht
 • Gastenboek website
 • Bedrijfsuitbreiding

Vrijwilligers gezocht:

Ik ben door het drukker worden van evenementen, opzoek naar vrijwilligers, die het leuk vinden om mij te assisteren tijdens huifwagenarrangementen, kinderfeestjes en kennismakingslessen.

Vind je het leuk om mee te rijden en een activiteit te begeleiden dan kun je je bij mij aanmelden.
Voor de dagen door de week is de hulp altijd schaars dus dit zijn juist de dagen dat jullie mij enorm zouden kunnen helpen.
Natuurlijk is er in het weekend ook vaak wat te doen en kan ik ook alle hulp goed gebruiken.

Ook ben ik opzoek naar hulp tijdens de trainingen van het wedstrijd span, Ik train op de dagen dat er geen lessen zijn, en ik kan wel wat extra hulp gebruiken. Mijn vaste grooms kunnen  niet altijd en zonder hulp red ik het niet. Voor alle vrijwilligers organiseer ik  in het najaar een leuke dag als dank voor de hulp.

Lessen:

Als gevolg van de gestegen kosten zijn ook wij genoodzaakt om onze tarieven daar aan aan te passen. Onze nieuwe les tarieven vind je hieronder.

Ik wil de lessen op vaste tijden gaan geven, dit vanwege het drukker worden met klanten  en mijn overige werkzaamheden. Wij vragen een ieder om een voorkeur aan te geven welke dag en tijdstip het beste uitkomt. Los plannen kan maar zal moeilijker worden. Wij hebben nog ruimte om een aantal lessen te geven per week, dus heb je vrienden, familie of kennissen die wel eens kennis willen maken met de mensport, dan is een leuke c.a. 2 uur durende kennismakingsles een goede tip. Deze kost € 45,- en is voor maximaal 2 deelnemers.

Ook geven we vanaf maart weer iedere maand een Mini cursus mennen, deze compleet verzorgde dag is geschikt voor iedereen die wel eens kennis wil maken met het mennen. Op onze website staat precies beschreven wat z’n dag inhoud.

Vanaf 1 januari 2011 werken wij met maand abonnementen of los les systeem.

De maandkaarten kunnen per bank of contant vooruit betaald worden, losse lessen contant na de les. Één les houd in een bosrit of een les in één van de  rijbanen. De tijd is afhankelijk van de omstandigheden. Minimaal ¾ uur. Ook gaan we vanaf aankomend jaar een aantal theorie avonden organiseren, zie onze kalender op de website. Verder zullen onze lessen ook gevarieerder worden met vaardigheid lessen en hindernis lessen. Deze zullen in overleg gegeven worden. ( voornamelijk in de zomer maanden)

 • Maandkaart lessen met EMS aanspanningen,    € 140,-per maand  x 12mnd : 48 wkn = € 35,- per les.
 • Maandkaart lessen met eigen aanspanning,       € 100,-per maand  x 12 mnd : 48 wkn = € 25,- per les.
 • Les met EMS aanspanning per les los,                   € 40,- op afspraak
 • Les met eigen aanspanning per les los,                 € 30,- op afspraak.
 • Groepsles ( 3 aanspanningen EMS )                       € 20,- ( bij voldoende animo )
 • Groepsles ( 3 aanspanningen eigen )                     € 15,- ( bij voldoende animo )

Les op locatie met eigen aanspanning binnen de regio € 45,-


Sponsors gezocht:

Ik start zelf aankomend seizoen in de samengestelde wedstrijdsport.

Deze wedstrijden zijn meestal een heel weekend en kosten het nodige aan materiaal, transport en overnachtingen etc. Ik ben opzoek naar bedrijven of particulieren die mij willen ondersteunen. Jullie hulp kan ik dus goed gebruiken in de zoektocht naar sponsoren of contacten die daarin van dienst kunnen zijn.
k ben opzoek naar sponsoren, vrijwilligers en ondersteuning voor de wedstrijden.
Het plan is om eenmaal per jaar een dag te organiseren als dank voor de mensen die mij tijdens het seizoen ondersteunen.

Wij verkopen vanaf heden team kleding als sponsoring voor particulieren, koopt u een kledingstuk dan steun je hiermee ons wedstrijd team.
Binnen kort op onze website foto’s en prijzen.

Voor bedrijven bieden wij een compleet progamma mogelijkheden voor sponsoring.
Vermeldingen op kleding, trailer, marathonwagen etc. alles is bespreekbaar.

Gastenboek:

Op onze website www.ems-paardensport.nl hebben wij een gastenboek.

Wij zouden het leuk vinden als u hier eens een ervaring of mening over ons in zou willen schrijven. Zo lezen potentiële klanten over ons bedrijf en manier van werken.

Bedrijfsuitbreiding:

Zoals jullie weten is het lesgeven en organiseren van arrangementen niet het enige waar ik mijn geld mee probeer te verdienen. Naast het verkopen van Zilco tuigen en aanverwante producten voor de mensport is er sinds september een nieuw uniek product aan mijn bedrijf toegevoegd. NoCold Equestrian wear, dit zijn verwarmde kledingstukken voor de paardensport. Op de website www.NoCold.nl kun je daar alle informatie over vinden.

Ook ben ik druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe paardensport trailer, deze trailer is uniek en zal verkocht gaan worden onder onze eigennaam. Medio maart verwachten wij de eerste trailer klaar voor demonstratie en gebruik.

Natuurlijk zal er in 2011 weer het nodige georganiseerd worden op het gebied van evenementen en speciale lessen. Op onze website staan al deze activiteiten op de evenementen kalender. Hou deze dus goed in de gaten.

Wij wensen een ieder alvast prettige dagen en een gelukkig menvol Nieuwjaar.

Wij hopen op een succesvol jaar.

Team EMS-Paardensport

Met vriendelijke groet,

Edwin Stok

Share This